Presentatie "Stilte zoekt zwijger"

Zaterdag 4 november 16:30 uur vindt de presentatie van mijn nieuwe dichtbundel "Stilte zoekt zwijger" plaats in boekhandel Godert Walter, Oude Ebbingestraat 53 te Groningen. Jullie zijn van harte welkom om dat moment met mij te vieren.

(Ex) Collega Wimjan Trugg, kenner, liefhebber en beoefenaar van poëzie, zal me kort toespreken, zelf ben ik van plan een aantal gedichten voor te dragen. Voor de rest is er gelegenheid om ook na sluitingstijd met elkaar te praten en het glas te heffen.

Uit de achterflap citeer ik: "Tussen een verstild moment voor het slapen en het minnespel met de wind vervolgt Tsafrira Levy in haar zevende dichtbundel haar weg als dichter, laat het verlangen de kille logica verslaan, stipt de mist van wijsheid aan en verzacht met een knipoog de pijn van een niet te stillen hunkering om het onhaalbare te bedwingen."

Een nieuwe roman en vertalingen

Een nieuwe roman, "Beth Varda" (voorlopige titel) lijkt kans te hebben om uitgegeven te worden, maar helemaal zeker is het nu nog niet. Dit geldt ook voor de vertaling van de roman "Monoloog van een dikke man".

Een vertaling van circa 40 gedichten van de beeldend kunstenaar en dichter Asaph Ben-Menahem nadert ook zijn voltooiing en zal in het komende jaar verschijnen. aaa